RSS

Ljubavni hrosokop 26.10.2012

08 lis.

Pred vama je lijepo ljubavno razdoblje. 4.10. Venera ulazi u vaš znak i možete očekivati povećanje prilika za ljubav i druženja. Vjerojatno ćete se i proljepšati, te zračiti. Gotovo je sigurno da će osobe suprotnog spola na vas obraćati pažnju više nego inače. Ako ste još sami, dotjerajte se i izlazite van.Saznajte više u astro&tarot centru: Vaga – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar.

Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. oktobar. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Ljubavni horoskop Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom.

Oglasi
 
Komentiraj

Objavio dana Listopad 8, 2012 u Uncategorized

 

Oznake:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

 
%d bloggers like this: